Review: Chloé RTW S/S 2013 Paris Fashion Week

Monday, October 1, 2012 0 comments

Zbožňujem Chloé. Keby som bola bohatá, určite by som vykúpila celé kolekcie. Keďže som sa totálne zamilovala do kolekcie jeseň-zima 2012, nemohla som sa už dočkať tej nadchádzajúcej jarno-letnej. Som si úplne istá tým, že Clare Waight Keller, kreatívna riaditeľka Chloé, je geniálna! Nadrozmerné tunikové topy, bermudové šortky, nádherné kabelky a to najdôležitejšie, volány, boli všade. Nesmieme taktiež zabudnúť na Jacquelin Jablonski, ktorá podľa mňa totálne stelesňuje Chloé Girl a zbožňujem jej prirodzený svieži vzhľad.



I love Chloé. If I was rich I would defo buy and wear the clothes from all Chloé collections. I totally loved fall-winter 2012 so I was kinda excited about spring-summer 2013 season. I am pretty sure that Clare Waight Keller, creative director of Chloé, is a genius! Over-sized tunic tops, bermuda-style shorts, classy-sassy bags and the most important, ruffles were everywhere. We also can´t forget Jacquelin Jablonski who totally represents Chloé Girl and I love her fresh and candid look.



(Credit for photos: vogue.co.uk)

Colab: Lana for H&M

0 comments
Videli ste už Lanine fotky pre H&M??? Ja som ich videla práve teraz, opäť trochu oneskorene, ale som skutočne nadšená. Túto sezónu som jednoznačne za angorové svetre, svetloružovú a obrovské náušnice. Som si istá tým, že môj priateľ si neužije tak ako ja :) Akokoľvek, mala by som ísť na prieskum do najbližšieho HáeMka a doplniť šatník.

Have you seen Lana´s pics for H&M??? I have, now, quite late, again, but I am amazed. I go for angora sweaters, pale pink and statement earring this season. I am sure my boyfriend will not enjoy them as I will :) However, I should visit the closest H&M store and restock my wardrobe.


(Credit for photo: idolator.com)

Review: Dior RTW S/S 2013 Paris Fashion Week

0 comments

Koľko kritiky pre Simonsovu RTW kolekciu jar-leto 2013! Z môjho pohľadu som si jeho preslávený minimalizmus teda užila! Uznávam, že som sa trošku oneskorila (keďže som  bola dosť zaneprázdnená) ale chcela som si nájsť čas špeciálne pre najočakávanejšiu prehliadku sezóny. Bola som trochu sklamaná z kolekcie Haute Couture, keďže pod pojmom "haute couture" si predstavujem niečo nie celkom nositeľné. Bolo to také jednoduché, tie kostýmčeky vyzerali perfektne a každý jeden model by som si obliekla a nosila.  V RTW kolekcii som očakávala niečo podobné, ale bolo to omnoho lepšie!

Minimalistické tvary boli samozrejmé, topánky boli úplne rozkošné a make-up bol úplne fantastický! (špeciálne farebné očné tiene) A úplnou čerešničkou bola Monika Jagaciak v nádhernej kvetovanej maxi sukni! Take a look at my favs from Dior RTW S/S 2013 show! :)


So much critics for Simons ´RTW Dior collection for spring/summer 2013! From my point of view I enjoyed his notorious minimalism so much! I know I am a bit late with my personal review (whereas I was so busy) however I wanted to take time for the most expected fashion show of the season. I was little disappointed with Haute Couture collection. As far as I imagine “haute  couture” as something not wearable, this one was so simple, the suits were looking amazing and I would totally wear them but is it really haute couture? In RTW collection, I expected something similar and voila, it was much better!

Minimalism shapes were obvious, the shoes were totally lovable and make-up was totally amazing! (Special big-up for flamboyant eye-shadows) And Monika Jagaciak in floral maxi skirt was my personal top of the show! Take a look at my favs from Dior RTW S/S 2013 show! :)



(Credit for photos: vogue.co.uk)

Copyright © Jana's Boudoir