Keď Karlie zlepší náladu...

Friday, October 26, 2012
Dnešný deň tak trochu reflektuje počasie, odohrávajúce sa vonku. Celkom nanič. Tumblr padol, frajer je fatálne chorý (rozumej bolí ho hrdlo a je unavený), v telke nieje nič čo by ma zaujímalo a nemám sa ísť s kým ani opiť (jedine že by som si dala poldeci s mamou). Zišlo by sa mi, aby ma niekto oblial vodou, ako v tej reklame na minerálku. Isteže, dnešný deň mal aj pozitíva, napríklad som napísala stranu diplomovky, pretože som nemala čo iné robiť :)))
V rámci pozdvihnutia nálady lustrujem internetom a vogue.com je vždy nekonečným zdrojom inšpirácie a krásnych obrázkov. A dočítala som sa, že vraj zamat prežil znovuzrodenie a je hitom tejto sezóny. Súhlasím, zamat nemôže byť hitom v inom ročnom období ako na jeseň! Taktiež vrelo odporúčam čeknúť fotky z análov Vogue: Dressing Up With Vogue, kde sa hneď naľakáte pri fotke Karolíny Kurkovej v štýle Marilyna Mansona.

A na záver, ak máte radi Karlie Kloss tak ako ja (samozrejme v High Fashion, a nie vo VSFS!), tak nech sa páči, topmodelka v roli štýlovej maminy. Krásne! (Musela som sem tú foto dať, pretože si ju chcem nejak zachovať a keby som si ju stiahla do pc, tak ju čoškoro vymažem :D)


By Arthur Elgort via vogue.com

3 good things for today: I
1. was wearing a cap and gloves while going out. I was lucky considering it was really cold and windy outside.
2. had banana in chocolate, yum,
3. watched GG S06E03 :))

2 comments:

Fashion Cappuccino said...

I love that photo of Karlie!

Jana said...

yeah, me too, she looks stunning there!

Post a Comment

Copyright © Jana's Boudoir